Een nieuw seizoen Volwassenencatechese
GELOVEN NU

Net als voorgaande jaren zijn we op 13 september weer van start gegaan met acht avonden volwassencatechese GELOVEN NU , voor parochianen van onze parochie Heilige Edith Stein.

Elke tweede dinsdag van de maand komen we van 20.00 uur tot 21.30 uur in kleine kring bijeen in het parochiecentrum van de Paulus en St.Janskerk aan de Lidwinastraat 51.

We beginnen met het lezen van een bijbeltekst met daarbij een korte uitleg. Van daaruit gaan we met elkaar in gesprek over wat deze oude tekst nú met ons doet. Kunnen we parallellen vinden met onze tijd? Wat kan deze tekst betekenen voor ons GELOVEN NU ? Zo komen we als vanzelf tot diepere gesprekken over onze levenservaringen en tot momenten van bezinning. Vreugde en verdriet, vragen en verwachtingen over de zin van het leven kunnen zo met elkaar gedeeld worden.

Verdere avonden in het nieuwe seizoen zullen plaatsvinden op de volgende dinsdagen:

11 oktober – 8 november – 13 december – 10 januari – 14 februari – 14 maart en 11 april

De avonden hebben elk hun eigen thema en het is dus niet noodzakelijk dat u alle avonden aanwezig bent. U kunt uw eigen momenten uitkiezen.

De kosten bedragen € 2,-  per bijeenkomst

U kunt zich aanmelden door een briefje met daarop uw naam, adres en telefoonnummer te deponeren in de brievenbus van:

Parochiecentrum Vught Zuid                        Lidwinastraat 51        Vught

of door middel van een telefoontje naar 073-656 2541 (ma. t/m vr. tussen 9 en 12)

of via de mail: paulus_stjanskerk@hetnet.nl

Comments (0)